KINDERDIJK – Bijna veertig gasten van stichting De Zonnebloem, met name senioren, hebben woensdag 22 september 2021 deelgenomen aan een middagje bingoën in De Klok aan de Molenstraat in Kinderdijk. Vorige maand gingen de uitnodigingen de deur uit in Alblasserdam. Veel ouderen keken naar de bingomiddag uit, omdat er sinds het gedoe rondom het coronavirus geen activiteit meer heeft plaatsgevonden.

Er werden twee keer drie ronden gespeeld en in de twee pauzes konden mensen meedoen aan een grabbelloterij. Er waren veel prijzen te winnen, die beschikbaar gesteld waren door ondernemers uit Alblasserdam.

“Iedereen was blij dat er weer iets georganiseerd kon worden. Het was een geslaagde middag,” aldus Petra ter Laak van De Zonnebloem.

De Zonnebloem is er voor iedereen met een lichamelijke handicap. Jong en oud.