OUD-ALBLAS-  Per 1 oktober 2021 start ‘Stichting Peperhoeve Wonen’ in Oud-Alblas een wooninitiatief voor 10 personen met een verstandelijke beperking welke begeleiding en zorg nodig hebben. De Peperhoeve is een stichting, die grotendeels afhankelijk is van donaties daarom zijn ouders van de bewoners van het huis opzoek naar donateurs.  Twee van de bewoners zijn Sem en Nino. Sem (20 jaar) en Nino (23 jaar) beide jongemannen hebben het syndroom van down. Beiden wonen momenteel nog thuis, maar zien er heel erg naar uit om een eigen plekje te krijgen binnen dit wooninitiatief.

Het doel van deze inzamelingsactie is geld ophalen voor de aanschaf van onder andere spullen voor de inrichting van de gezamenlijke woonkamer, een bus voor het vervoer van de bewoners zodat deze naar hun werk/dagbesteding kunnen worden gebracht en tandems om gezamenlijk te kunnen gaan fietsen in hun vrije tijd.

Doneren kan  via deze link.