ALBLASSERDAM – De muzieklessen bij Muziekvereniging Excelsior Alblasserdam zijn weer gestart. “Ben je geïnteresseerd in muziek en wil je graag een instrument leren bespelen? Wacht dan niet langer maar ga het gewoon doen,” zo luidt de oproep van Excelsior. Bij aanmelding voor 30 september kunnen mensen gebruik maken van de speciale aanbieding waarbij de eerste vier lessen gratis zijn. De lessen worden door een opleidingsteam, dat uit ervaren docenten bestaat, wekelijks gegeven. Een muziekinstrument krijgt de muzikant in bruikleen.

Naast de koperen blaasinstrumenten als trompet, hoorn, trombone en bariton kan men bij Excelsior ook terecht voor slagwerk en de houten blaasinstrumenten klarinet, dwarsfluit, hobo, saxofoon en zelfs blokfluit.

Wie al een gevorderde muzikant (minimaal niveau A)is, kan een plaats krijgen in het orkest van Excelsior. Leeftijd doet er niet toe. De repetities zijn weer gestart. Er wordt op dit moment toegewerkt naar de concertavond in december. Excelsior meldt: “Nieuwsgierig waar dit concert plaatsvindt en welke muziek er gespeeld wordt? Kom dan naar de repetitie die iedere maandagavond van 19.30 – 21.30 uur in de Elthetokerk aan de Blokweerweg in Alblasserdam plaatsvindt. Dirigent Dominique Capello zal je er dan alles over vertellen. En natuurlijk mag je gelijk meespelen. Nu al nieuwsgierig en wil je informatie? Stuur een mail naar [email protected] of bel naar Marianne van Erk, telefoonnr.078-6915811.”

Deel dit bericht via...