Advertorial
ALBLASSERDAM – De lokale winkeliers van de Dam en de Plantageweg in Alblasserdam houden zaterdag 18 september 2021 van 09.00 tot 17.00 uur een braderie. Het is bedoeld als ode aan het Havenfestival, dat dit jaar niet doorgaat. “We willen met elkaar toch wat gezelligs organiseren,” vertelt Niels van Mourik van de gelijknamige schoenenwinkel op de Dam.

Normaal gesproken zou deze week voor de dertigste keer het Havenfestival plaatsvinden met als hoogtepunt de braderie. Het festival werd echt, vanwege alle maatregelen rondom het coronavirus, geannuleerd. De winkeliers van de Dam en de Plantageweg hebben daarom besloten om zelf een kleinschaligere braderie te houden en er met elkaar wat van te gaan maken.

De ondernemers die meedoen zijn

Mi’s Sfeervol Wonen: gaat naar buiten met de leukste woonaccessoires voor een warm en sfeervol najaar

Marlene Vlot Mode: aanbiedingen van bekende merk HV polo en winterjassen maar ook wat super leuk geprijsde restanten

J. Van Mourik: Drie kramen vol restanten dames- en herenschoenen en -boots. Tafels vol met aanbiedingen van damesmerk Caprice voor het najaar en voor de heren Jenszen en Australian boots. Laatste restanten kinderschoenen.

Dierenzaak Van Zanten heeft een kraam voor de deur met de allerleukste aanbiedingen voor uw huisdieren

Modehuis Nelly heeft een aanbiedingstafel met de mooiste hoeden en petten voor heren en dames

Trudy’s lingerie heeft een kraam voor de deur met koopjes op het gebied van lingerie, nachtmode, badkleding en jurkjes, boxershorts en zwemkleding

Kom met de fiets of parkeer bij Landvast
Met de geweldige combinatie van top winkels en top horeca is het altijd een feestje om naar Dam/ Plantageweg te komen. De ondernemers van de Dam en de Plantageweg adviseren de bezoekers om met de fiets te komen of te parkeren bij Landvast.