ALBLASSERDAM – Een 12-jarig meisje uit Papendrecht is vrijdagavond 10 september 2021 op de voorruit van een auto terecht gekomen en daarbij gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Oost-Kinderdijk, schuin tegenover de Noordenstraat in Alblasserdam. Het meisje, dat op de fiets was, wilde bij het fietspad oversteken, maar vanwege alle drukte met het verkeer van en naar Kinderdijk was hier geen gelegenheid voor. De tiener stak bij het zebrapad oversteken. In eerste instantie ging men er vanuit dat dit met de fiets aan de hand was. Volgens een getuige zat het meisje echter nog óp de fiets.

Een automobiliste uit Nieuw-Lekkerland kwam in botsing met het meisje. Politie en ambulance kwamen ter plaatse voor hulp.

Het lijkt erop dat het meisje er enkele lichte verwondingen vanaf komt. De automobiliste is ongedeerd gebleven.