Advertorial
ALBLASSERDAM – Wie op zoek is naar de nieuwste trend voor binnenhuis inrichting, stalendeuren en meubels, moet zijn bij Steelinteriors.nl uit Alblasserdam. Matthijs Peters staat als oprichter en creatief brein aan het roer. Hij heeft jarenlange ervaring en mag met recht een vakman genoemd worden. Naast zijn creatieve en technische capaciteiten heeft hij een gezonde ondernemersgeest, die mede aan de basis ligt van de snelle groei die Steelinteriors doormaakt. Inhaken op de trends, bovengemiddelde klantvriendelijkheid en flexibiliteit zijn de kernwaarden van het bedrijf.

Geschiedenis
Matthijs Peters is begonnen als fotolasser door heel Europa. Hij wilde zich meer gaan specialiseren in een bepaald product. Toen de huidige trend in stalendeuren in Nederland begon, is Steelinteriors ontstaan. Ze waren er dus snel bij en daardoor zijn ze al jaren op dit gebied gespecialiseerd. Steelinteriors heeft zijn binnendeuren door de jaren heen verbeterd dit heeft geresulteerd in een zeer mooi product.

Werkplaats
Steelinteriors beschikt over een mooie werkplaats aan de Vinkenpolderweg in Alblasserdam. Hier is het team van Steelinteriors bezig om de wensen van de klanten te realiseren. De klanten zijn hier op afspraak van harte welkom. Op deze manier wil Steelinteriors transpiratie uitstralen, die klanten enthousiast maakt.

De mogelijkheden:

Deuren
Enkele voorbeelden van binnendeuren:
Taatsdeuren, schuifdeuren en scharnierdeuren in diverse modellen, voor meer informatie neem een kijkje op hun website

Hekwerken, trappen en trapleuningen
Deze worden ook op maat gemaakt naar wens van de klant. Niets is te gek.

Portfolio
Op de website vind je producten waar het team van Steelinteriors trots op is. Voor vragen of informatie kunt u contact met hen opnemen via 06-34314130 of per mail info@steelinteriors.nl.