ALBLASSERDAM – Vrijwilligers van stichting De Zonnebloem hebben vrijdag 27 augustus 2021 zonnebloemen uitgedeeld in Alblasserdam. “Sinds lange tijd konden wij als vrijwilligers eindelijk weer op pad voor onze gasten,” vertelt Petra ter Laak van het stichtingsbestuur. De vrijwilligers laadden hun auto’s vol met zonnebloemen van Groenrijk uit Bergambacht en gingen bij de gasten van de Zonnebloem langs. Bij de bloem zat ook een uitnodiging om op 22 september 2021 mee te doen met de bingo in café De Klok in Kinderdijk.

Petra: “De gezichten gingen helemaal glunderen. Je ziet dat mensen weer aan gezelligheid toe zijn en het fijn vinden om ons weer te zien. Het was de eerste activiteit sinds de uitbraak van het coronavirus.”

De Zonnebloem is er voor iedereen met een lichamelijke handicap. Jong en oud.