ALBLASSERDAM – De Vakantie Bijbel Week (VBW) in Alblasserdam gaat maandag 19 juli 2021 van start. ‘’Hallo, contact!’’ is het thema van dit jaar. Na een periode van minder contact kunnen de kinderen van 4-10 jaar elkaar nu op 4 verschillende locaties in Alblasserdam ontmoeten. Deze eerste week van de zomervakantie is zoals ieder jaar weer gevuld met leuke activiteiten. De VBW start maandag 19 juli en duurt tot en met donderdagochtend 22 juli. Start is om 9.30 uur tot 11.30 uur. De vier locaties zijn: MFC Maasplein, Verenigingsgebouw De Damsteen, Ontmoetingskerk en Buurthuis De Pion. Opgeven kan via het formulier dat is te vinden op de website.

In onderstaand persbericht licht de organisatie toe wat er op het programma staat.

Hoe ziet een ochtend eruit? 
Samen zingen en muziek maken, mooie dingen knutselen, te gekke spelletjes doen, luisteren naar Bijbelverhalen, lachen om de sketch, nog veel meer. Op donderdagochtend is in Landvast de ingehuurde poppentheater show van ‘Poppen & Meer’. En ook de tieners worden niet vergeten.

Tieneravonden
Twee  tieneravonden staan in de steigers. Denk aan vuurkorven, gitaren, lekkers, spellen en verhalen. Vanaf 10 jaar kunnen de jongeren langskomen op dinsdag- en woensdagavond op het kerkplein aan de Cortgene 8. We starten om 19.00 uur en ronden af om 21.00 uur.

Welkomstdienst 
Zondagochtend 25 juli om 9.30 uur is er een speciale welkomstdienst in de Grote Kerk. Tijdens de dienst wordt ook het themalied gezongen. Koffie, thee en limonade na afloop.  De organisatie van de VBW kijkt er naar uit de kinderen (weer) te zien! Er is altijd ruimte om een vriendje of vriendinnetje mee te nemen. Ook spontaan als opgeven vooraf niet is gelukt.

Bezoek voor meer informatie, aanmelden én om alvast in de stemming te komen ook de website (www.vbwalblasserdam.nl) en de Facebookpagina/VBWalblasserdam. Of klik hier voor het aanmeldformulier: Aanmeldformulier VBW 2021 Alblasserdam (google.com) Voor vragen kan er ook gemaild worden naar: vbwalblasserdam@gmail.com