ALBLASSERDAM – Er wordt weer volop getraind en les gegeven in sporthal Molenzicht door de Alblasserdamse turnvereniging KDO. De turntrainster voor de recreatiemeisjes van groep 5/6/7 (gebaseerd op de groep waarin ze zitten op school) gaat helaas stoppen, dus zoekt de club een leuke nieuwe train(st)er. De lessen worden nu gegeven op woensdag van 14.15 uur t/m 16.15 uur.

KDO meldt: “Dit zijn twee lessen van een uur, maar mocht je wel enthousiast zijn en niet op deze tijden kunnen, bel/mail dan alsnog, want dan kijken we wat er mogelijk is. Wij zoeken dus een enthousiaste train(st)er met een afgerond diploma Gymnastiekleider niveau 3 of iemand die bereid is de opleiding te gaan volgen op onze kosten. Ook de trainster van een enthousiaste groep 40-plussers wil komend seizoen stoppen met lesgeven. De gym-fit les wordt gegeven op dinsdag van 19.00 uur t/m 20.00 uur. Ben je wel enthousiast, maar kun je niet op deze tijd, bel/mail dan alsnog, want dan kijken we wat er mogelijk is. Onze trainers krijgen een vrijwilligersvergoeding per lesgegeven uur.”

Kun jij dit soort lessen geven en wil je bij KDO Alblasserdam aan de slag? Bel of mail dan naar Pim Groenendijk: pim@kdo-alblasserdam.nl / 06-54978698.