ALBLASSERDAM – Wijkagent Arjan de Haan gaat Alblasserdam verlaten en gaat als wijkagent aan de slag in Zwijndrecht. Dat laat hij dinsdag  6 juli 2021 weten. De Haan was bijna 6,5 jaar wijkagent in het Damdorp. Hij wordt binnenkort opgevolgd door Paul Potma, die momenteel wijkagent in Zwijndrecht is.

De komende week rondt Arjan zijn taken in Alblasserdam af en gaat daarna in Zwijndrecht van start. “Dit kwam zo op mijn pad en ik was wel toe aan een nieuwe uitdaging. Zeker in de beginjaren dat ik hier was heb ik ontzettend veel geleerd. Ik heb veel narigheid en veel leuke dingen meegemaakt. De laatste drie jaar deed ik veel dingen op de automatische piloot. Daarom is een nieuwe uitdaging wel goed voor me. Ik kijk terug op een mooie tijd in Alblasserdam,” aldus De Haan.

Burgemeester Jaap Paans is blij met het werk dat Arjan de Haan in de afgelopen jaren voor Alblasserdam heeft gedaan. Paans: “Arjan de Haan heeft als lid van het Wijkteam Alblasserdam een stevig aandeel gehad in het veiliger maken van ons Damdorp. Naast zijn sociale vaardigheden herinner ik mij ook onconventionele methoden van optreden die gezag en opvolging door overtreders opleverden. Arjan de Haan gaat nu een welverdiende stap maken in zijn loopbaan. Ik wens hem daarbij veel succes. Omdat hij in onze basiseenheid werkzaam blijft weet ik zeker dat wij nog profijt zullen houden van zijn betrokkenheid.”

Deel dit bericht via...