ALBLASSERDAM – Een 69-jarige man is zaterdag 26 juni 2021 met zijn fiets over de kop geslagen. Dit gebeurde op de West-Kinderdijk in Alblasserdam. De fiets betrof een 3-wielige uitvoering. Eén van de achterwielen kwam in de berm terecht. “Door de onbalans sloeg de fiets met de bestuurder erop over de kop. De man en fiets man rolden 4 meter naar beneden,” meldt politie Molenlanden.

Politie Molenlanden vervolgt: “Alerte en behulpzame buurtbewoners verleenden hulp aan de man en zijn echtgenote, die met haar man meefietste en was geschrokken. Het ambulancepersoneel constateerde dat de man alleen letsel had aan het gezicht. De man kon gewoon naar huis.”

De wijkagenten van Molenlanden sluiten af met: “Kinderen brachten hun vader thuis en de fiets ging op een aanhangwagen. Deze bestuurder heeft veel geluk gehad.”

Foto’s: gemaakt en verspreid door Politie Molenlanden.