Advertorial
ALBLASSERDAM – Supermarkt Plus Van Holten aan de Sportlaan in Alblasserdam bestaat aanstaande zaterdag twee jaar. En dat willen de supermarktondernemers niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Zo krijgen honderd willekeurige klanten die vrijdag 25 of zaterdag 26 juni 2021 de winkel bezoeken, een cadeau mee naar huis. Vrijdag worden de eerste vijftig cadeaus gegeven en zaterdag de andere vijftig. Verder worden er gratis artikelen weggegeven aan klanten die 25 euro of meer besteden en aan klanten die 50 euro of meer uitgeven bij Plus Van Holten.

Ontbijtactie
In de afgelopen twee jaar heeft Plus naam weten te maken in Alblasserdam. Veel mensen herinneren zich nog de nachtelijke operatie waarbij de supermarkt heel het dorp voorzag van een gratis ontbijt. Bij 8200 huishoudens werd eind november 2019 bij elke voordeur een tasje met eten en drinken gehangen.

Fotoboek
Een jaar later, in september 2020, ging de zeer succesvolle actie met het fotoboek over Alblasserdam van start. Met dank aan de Historische Vereniging West-Alblasserwaard werd er een fotoboek samengesteld, waarbij mensen 216 foto-stickers konden sparen en in het boek konden plakken.

Warme tijd
Onderneemster Monique van Holten, zoon en bedrijfsleider Michael van Holten en bedrijfsleider Jan van Helden (zie foto), laten weten iedereen te willen bedanken voor het vertrouwen in de winkel. “Het waren twee bijzondere jaren. Zeker in de coronatijd stond er hoge druk op de supermarkt,” vertelt Michael. Hij vervolgt: “Nu we kunnen terugkijken, is het ook wel een warme tijd geweest, waarbij we met het winkelpersoneel dichter bij elkaar zijn gekomen. We vormen met z’n allen een goed team en proberen altijd te kijken en denken vanuit de klant. We waarderen het vertrouwen in onze winkel nog steeds. Als dank daarvoor proberen wij ons ook weer in te zetten voor het dorp en de mensen.”

Lokale producten
Bij Plus wordt ook veel lokaal ingekocht. Zo verkoopt de supermarkt eieren van de Farmshop uit Alblasserdam, gebak van Bakkerij Voordijk, chocolade van Arthur Tuytel en bloemen van Rons Bloemensjop uit Papendrecht.

Gratis bezorging; belegde broodjes vanaf 2,50
Behalve de bovengenoemde acties, is deze week (tot en met 26 juni 2021) de bezorging van boodschappen gratis. Klanten betalen tot en met zaterdag geen bezorgkosten. Verder zijn de belegde broodje te koop vanaf 2,50 euro. Michael: “Lekker voor thuis of voor een zakelijke lunch. Als er vandaag wordt besteld, kunnen we ze morgen leveren.”

Van links naar rechts bedrijfsleider Michael van Holten, onderneemster Monique van Holten en bedrijfsleider Jan van Helden.