Advertorial
KINDERDIJK – Vrienden Koos den Hartog uit s’-Gravendeel en Gerco Westbroek uit Kinderdijk zijn een eigen bedrijf gestart: Harwest woodcreations. De website met webshop is sinds enkele weken in de lucht. “Wij maken stoere houtproducten op maat. Denk aan picknicktafels, kapstokken, wandplanken, schuifdeuren, bloembakken, maar ook overkappingen, vlonders of andere outdoor houttoepassingen worden door ons gemaakt,” vertellen Koos en Gerco.

Staal en hout
Het tweetal vervolgt: “Het mooie van ons bedrijf is dat wij meubels geheel op maat en naar wens van de klant samenstellen. Doordat wij ook met een constructiebedrijf samenwerken, is ook in combinatie met staal en hout bijna alles mogelijk. Advies op maat en een goede service vinden we bijzonder belangrijk. Samen met de klant worden maatwerktoepassingen samengesteld.”

Werkplaats
De producten worden voornamelijk in de werkplaats in s- Gravendeel gemaakt, waar Harwest woodcreations beschikt over professioneel gereedschap, maar ook in Kinderdijk waar Gerco woonachtig is, worden regelmatig producten gemaakt.

Droogbloemringen en boomschijfklokken
Naast het maken van (tuin)meubels en dergelijke hebben de ondernemers ook  leuke, grotendeels zelf gemaakte accessoires. Denk aan droogbloemringen, kaartenstandaarden, boomschijfklokken, vazen en meer. Dit deel van het bedrijf wordt met name door Pauline Westbroek verzorgd. Zij beheert ook de webshop en het instagramaccount.

Bezorging
Harwest bezorgt gratis in Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland, Kinderdijk, Oud-Alblas, Papendrecht, Dordrecht, s-Gravendeel en omgeving.

Vaderdag
Voor Vaderdag heeft het bedrijf een leuke aanbieding samengesteld. Namelijk, voor €29,99 een vuurkorf gevuld met stookhout, een zak Hoeksche chips en 2 mooie speciaalbieren van de lokale bierbrouwerij de Kinderdijkse kater.

Goodiebag
Naast deze aanbieding heeft het bedrijf nog een leuke actie: bij besteding vanaf €25,00 euro in de webshop ontvangt de klant een leuke goodiebag cadeau.

Meer informatie op harwest.nl.

Deel dit bericht via...