Advertorial
ALBLASSERDAM – “Van de eerste tot de laatste week is het heel succesvol geweest.” Tevreden blikt Arjan van Es van de Coop supermarkt aan het Scheldeplein in Alblasserdam terug op de viering van het 20-jarig jubileum. In de afgelopen 20 weken werd er iedere week een kassabon getrokken en mocht er door de winnaar een minuut gratis gewinkeld worden. “Elke week was het weer spannend voor onze klanten. Ik werd tot het laatst toe aangesproken door mensen die voor de gein vroegen om hen uit de pot te halen”, vertelt Arjan.

Hij heeft genoten van de winnaars die soms door de winkel renden om maar zoveel mogelijk boodschappen in het wagentje te laden. “We hadden ook een aantal oudere winnaars die dat niet op die manier konden doen. We hebben hen gecompenseerd met een extra cadeaubon van de Coop.”

“De actie met de minuut gratis winkelen was precies de juiste actie voor deze tijd”, vervolgt Arjan. “Grootschalige activiteiten waarbij veel mensen bij elkaar komen, die kunnen nu gewoon even niet. Maar een minuut gratis winkelen, daar wilden veel mensen aan meedoen. Het had een leuke en positieve uitstraling.”

Dankzij de actie van het gratis winkelen, die 20 weken duurde, heeft de Coop supermarkt aan het Scheldeplein extra klanten erbij gekregen. De reacties waren enorm positief. Arjan: “Ik heb echt het idee dat we ons daarmee goed op de kaart gezet hebben, voor zover we dat nog niet stonden natuurlijk.”

De supermarkteigenaar is blij dat er bij de winnaars diverse klanten zaten die al vanaf het prille begin van de winkel hun boodschappen komen doen. Ook de vele felicitaties van klanten en het bezoek van wethouder Peter Verheij met een heerlijke taart heeft Arjan van Es goed gedaan. “En nu gaan we weer vol goede moed verder. Met hopelijk steeds meer vrijheid en mogelijkheden voor iedereen!”

Deel dit bericht via...