ALBLASSERDAM – De politie heeft zaterdagavond 15 mei 2021 een inval gedaan in een flatwoning aan de Van Eesterensingel in Alblasserdam. Daarbij is een 28-jarige man uit Alblasserdam aangehouden. De woning en de berging van de twintiger zijn uitgebreid doorzocht. Er werd onder meer een wapen aangetroffen. “We zoeken uit of dit een echt of nep vuurwapen is,” vertelt een politiewoordvoerster.

Verder zijn er verdovende middelen gevonden en spullen waarmee waarschijnlijk de drug GHB geproduceerd kan worden.

De actie kwam op gang, nadat zaterdagochtend een melding was gedaan dat er een man gesignaleerd zou zijn met een vuurwapen die mogelijk ook zou handelen in verdovende middelen. “Op die melding hebben we geacteerd. We hebben de persoon gevonden en aangehouden,” aldus de politiewoordvoerster.