ALBLASSERDAM – In de Meursingstraat, nabij de begraafplaats in Alblasserdam, zijn in de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 mei 2021 twee autobanden lekgestoken met, zoals het er nu naar uitziet, een mes. De eigenaar van de auto is op zoek naar de dader (s) en is benieuwd of dit bij meer mensen in Alblasserdam is gebeurde, afgelopen weekend. In de avond en nacht van zaterdag op zondag 2 mei 2021 zijn er ook weer opnieuw spullen in de openbare ruimte vernield in Alblasserdam. De ruiten van het bushokje langs de Plantageweg, nabij de kinderboerderij, werden weer kapot gegooid en er werd één ruit beklad.

Een nacht eerder werd het bushokje, een paar honderd meter verderop, langs de Plantageweg ook al vernield. Verder werd er ook afgelopen nacht weer afvalzakken over straat gegooid.

Tips over de vernielingen zijn welkom via 0640092253 of info@alblasserdamsnieuws.nl