Advertorial
ALBLASSERDAM – Restaurant Athene op de Dam in Alblasserdam bestaat zaterdag 1 mei 2021 precies 25 jaar. Het restaurant wordt gerund door het echtpaar Latif en Bilge Altunbas. In 1996 startte Ahmet N’Tirekhoussein, de vader van Bilge, met de onderneming in de Kastanjelaan in Alblasserdam. Ahmet kwam als gastarbeider uit Griekenland naar Nederland. In zijn geboorteland was hij kok. “Hij is 25 jaar geleden gestart en zijn recept hebben wij voortgezet. In de Kastanjelaan was het alleen ‘afhalen en bezorgen’. In 2009 zijn we verhuisd naar een groter pand op de Dam 45 en daar hebben we er een gezellig restaurant van gemaakt,” vertelt Bilge Altunbas.

De onderneemster vervolgt: “Natuurlijk kunnen mensen nog steeds afhalen en laten bezorgen. Ik wil al onze klanten bedanken voor deze mooie 25 jaar! We hopen in de toekomst op nog veel meer mooie jaren.”

Eten en drinken bestellen bij Grieks restaurant Athene kan via www.atheneablasserdam.nl.