ALBLASSERDAM – Een auto, geparkeerd langs de Rembrandtlaan in Alblasserdam, is afgelopen week flink bekrast met een scherp voorwerp. Er is onder meer schade aan de motorkap, de deuren en de spiegel van de Volkswagen Passat. De schade werd donderdag 29 april 2021 ontdekt door de eigenaar. De schade is ontstaan tussen dinsdagochtend 27 april en donderdagmiddag 29 april.

Omdat er onder andere een huisje op de auto is getekend, wordt er behalve vandalisme, ook rekening gehouden met ‘kinderlijke onschuld’. Naast de auto is een steentje gevonden. De eigenaar van de auto komt graag in contact met de veroorzakers en met mensen die iets hebben gezien dat met de vernieling te maken kan hebben. De auto stond geparkeerd in een parkeervak gestaan langs de Rembrandtlaan, ter hoogte van huisnummer 97, nabij de Mesdaglaan.

Heeft u tips? Geef ze door via info@alblasserdamsnieuws.nl of via 0640092253.