ALBLASSERDAM – Om te voorkomen dat jongeren in Alblasserdam zich gaan vervelen, wordt door het Jeugd-Punt en het ABC-team in de meivakantie zes activiteiten georganiseerd. Het is bedoeld voor jongeren tussen de dertien en zeventien jaar oud. Het gaat om een Fifa-toernooi, een voetbalwedstrijd, een skeelertocht, een theaterworkshop, een kickboksclinic en een fotografieworkshop.

Dinsdag 4 mei
Fifa-toernooi in Landvast
(13.00 – 17.00 uur)
Max aantal deelnemers: 16
In plaats van in je uppie online FIFA21 te spelen deze vakantie, kun je dat nu doen samen met andere Fifa-fans.  Je speelt daarnaast ook nog eens op het grote scherm in een van de 2 bioscoop zalen van Landvast. Dus aarzel niet en schrijf je direct in zodat je jezelf verzekert van een basisplaats.

OPGEVEN VIA: www.abcalblasserdam.nl/fifa-toernooi 

————————————————————————————————————————————-

Woensdag 5 mei
Voetbaltoernooi bij vv Alblasserdam
(12.00 – 14.30 uur)
Max aantal deelnemers: 50
Het vorige toernooi in de voorjaarsvakantie was een succes. Daarom wordt er ook deze vakantie weer een voetbaltoernooi georganiseerd. Bij vv Alblasserdam wordt er gespeeld op het hoofdveld in teams van 7 personen. Meld je aan met je ‘matties’ en verzin een pakkende naam voor je team en ga voor de winst!

OPGEVEN VIA:
www.abcalblasserdam.nl/voetbaltoernooi

———————————————————————————————————————————–

Woensdag 5 mei
Skeelertocht door Alblasserdam
(19.00 – 20.30 uur)
Max aantal deelnemers: 10
Het is weer voorjaar. De avonden worden langer en het weer is aangenaam. Haal je skeelers uit de kast en vet je wiellagers nog een keer. Meld je daarna aan voor de avond skeelertocht door het buitengebied van Alblasserdam en geniet van de zonsondergang.

OPGEVEN VIA:
www.abcalblasserdam.nl/skeelertocht2021

____________________

Donderdag 6 mei
Theaterworkshop in Landvast
(11.00 – 14.00 uur)
Max aantal deelnemers: 12
Wil jij aan de slag met theater? Je acteerskills ontwikkelen, zelf scènes maken en ervaren hoe je met zelfvertrouwen voor een publiek staat? Dan is deze workshop voor jou! In de ochtend krijg je in een kleine groep een snelcursus acteren. We gaan aan de slag met improvisatie en het spelen met tekst. Zowel spelplezier als overtuigend acteren staan hierbij centraal. In de middag word je uitgedaagd om alleen of samen een performance te maken. Je wordt gecoacht door de theaterdocent en je krijgt alle ruimte om jouw talent te laten zien. De performance wordt aan het einde van de dag aan de groep gepresenteerd! De workshop is voor iedereen van 13 t/m 17 jaar, met of zonder theaterervaring.

OPGEVEN VIA:
www.abcalblasserdam.nl/theater-workshop


Donderdag 6 mei
Fotografie workshop in de Postduif
(14.00 – 17.00 uur)

Max aantal deelnemers: 12 (4 deelnemers per tijdslot)

Ben jij je Instagram, Snapchat, Whatsapp of whatever profielfoto ook meer dan zat en wil je heel graag een professionele foto hiervoor meld je dan direct aan voor een van de workshops Fotografie.
Onder leiding van een professionele fotograaf ga jij aan de slag om een wereldfoto van jezelf te maken. Het leukste is wanneer je aanmeldt met een groepje vrienden zodat jullie elkaar kunnen fotograferen.

OPGEVEN VIA:
www.abcalblasserdam.nl/fotografie-wokrshop

Vrijdag 7 mei   
Kickboksclinic op buitenlocatie
(16.00 – 18.00 uur)
Max aantal deelnemers: 16 (8 deelnemers per tijdslot) Heb jij altijd al eens willen uitproberen of kickboksen wat voor jou is? Of doe jij al aan kickboksen maar wil jij je techniek verbeteren? Dan is dit je kans om daar mee aan de slag te gaan. Onder leiding van twee kickboks leraren krijg je een uur tekst en uitleg over kickboksen.

OPGEVEN VIA:
www.abcalblasserdam.nl/kicksboks-clinic-buiten