ALBLASSERDAM – Deze week zijn bij drie verschillende aanrijding in Alblasserdam en Nieuw-Lekkerland de veroorzakers doorgereden. Vrijdag 26 maart 2021 trof een mevrouw haar auto met flinke schade aan op de Dam in Alblasserdam. De schade moet tussen 14.00 en 16.30 uur veroorzaakt zijn. Camerabeelden en getuigen kunnen zich net als de veroorzaker melden op het onderstaande nummer.

Vrijdagochtend 26 maart raakte een een auto beschadigd bij het Kleyburgplein in Nieuw-Lekkerland. De auto stond geparkeerd voor de rij winkels, net voorbij Keurslager H. Bouter. Ook hier kunnen getuigen en de veroorzaker zich melden op onderstaand nummer.

Afgelopen dinsdag rolde een auto naar achteren bij de verkeerslichten nabij De Helling / N915 in Alblasserdam. De bestuurster reed na het ongeval, misschien niet moedwillig door. De eigenaar van de achterste auto komt graag alsnog met haar in contact.

Tips? Geef ze door via 0640092253 of info@alblasserdamsnieuws.nl