Advertorial
ALBLASSERDAM – Demi Bochanen is gestart met een eigen kapsalon in Alblasserdam. De salon is te vinden aan de Plantageweg en is zes dagen per week geopend. Demi knipt mannen, vrouwen en kinderen. Voor kinderen heeft zij een heel bijzondere ‘stoel’ laten maken. Kinderen mogen namelijk in een mooie auto zitten, terwijl zij worden geknipt.

Demi Bochanen komt uit Alblasserdam en is inmiddels een ervaren kapster en vindt het nu tijd voor haar eigen kapsalon. “Dit is altijd al een beetje mijn droom geweest. Het is natuurlijk een bijzondere tijd om met een bedrijf te starten, maar ik denk wel dat dat goed gaat komen,” vertelt Demi.

Locatie
Wie alleen het adres Plantageweg 18 A ziet, denkt wellicht dat de kapsalon aan de voorkant van de Plantageweg is gevestigd. Dat is echter niet het geval. De zaak is gevestigd aan de achterkant, aan de kant van de Wipmolenstraat. “En hier is wel altijd parkeerplek en je zit hier ook niet in een etalage,” lacht Demi.

Kérastase
Bij Bochanen Hair & Beauty binnen is alles tot in de puntjes verzorgd. Bij de kassa staan diverse producten van het merk Kérastase. De kapsalon van Demi is de enige die dit merk in Alblasserdam verkoopt. Demi: Kérastase is een wat exclusiever merk met luxere haarproducten.”

Make-up en nagels
Demi Bochanen houdt zich niet alleen bezig met haren; zij doet ook make-up en nagels. Na haar opleiding op de kappersacademie heeft zij zich verder gespecialiseerd in visagie. Daarnaast is zij allround nagelstyliste. Demi wordt regelmatig gevraagd om de visagie te doen bij fotoshoots en tv-uitzendingen. Verder is zij gespecialiseerd in bruidskapsels en bruidsmake-up.

Afspraak
Een afspraak maken bij Bochanen Hair & Beauty kan door te bellen of WhatsAppen naar 0646157415. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak te maken via deze link. In dit online afsprakenboek is precies te zien wanneer er plek is.

De kapsalon is van maandag tot en met zaterdag geopend en ook in de avond wordt er geknipt. Alles gebeurt, gezien alle maatregelen rondom het coronavirus, wel op afspraak. De nieuwe salon is op Facebook en Instagram te volgen. Op de website bochanenhairandbeauty.nl is meer informatie te vinden.

Foto’s: Peter Lodder Fotografie en Peter Stam.