ALBLASSERDAM – Een 48-jarige man uit Alblasserdam is zondagavond 28 februari 2021 gewond geraakt, nadat hij, op straat in de Beuklaan in Alblasserdam, werd geslagen. Volgens een woordvoerster van de politie sprak de man een aantal jongens aan op hun gedrag. De jongens zouden met eieren hebben gegooid en de tieners zouden ‘vervelend’ zijn geweest. Uiteindelijk ontstond er een handgemeen, waarbij de veertiger tegen zijn hoofd werd geslagen.

Hij liep een kapotte lip en kapotte bril op. De man hoefde niet naar het ziekenhuis. De politie wist dezelfde avond nog een 13-jarige en een 16-jarige jongen uit Alblasserdam aan te houden op verdenking van betrokkenheid bij de mishandeling.

De politiewoordvoerster laat weten dat meer aanhoudingen niet worden uitgesloten.

Update:
De zaak tegen de 16-jarige is geseponeerd. De jongen kon aantonen dat hij op het moment van de mishandeling elders was, zo laten de ouders van de tiener weten. 

Update 2:
In de reacties meldt een betrokkene dat de man zelf begonnen zou zijn met het dichtknijpen van een keel en slaan.