KINDERDIJK – Een 10-jarige jongen uit Gorinchem is zaterdagmiddag 20 februari 2021 gewond geraakt bij een aanrijding op de Molenstraat in Kinderdijk. De jongen was samen met zijn familie in Kinderdijk om de molens te bekijken. De 10-jarige stepte over de stoep. In de buurt van de bakkerij schoot de jongen ineens met zijn step de straat op. Op dat moment reed daar een auto. Een botsing was niet meer te voorkomen.

De jongeren raakte in ieder geval gewond aan zijn voet en been. Drie politievoertuigen en een ambulance kwamen ter plaatse voor hulp.

Omstanders regelden het verkeer. Omdat behalve de Gorinchemse familie, nog veel meer mensen het idee hadden om zaterdag een bezoek te brengen aan het molendorp, was dit geen gemakkelijke taak.

De jongen is per ambulance meegenomen. De dijk is inmiddels weer vrijgegeven.