Advertorial
ALBLASSERDAM – Mirjam Baan heeft deze week één minuut lang gratis mogen winkelen bij de Coop supermarkt op het Scheldeplein in Alblasserdam. Mirjam is de zesde winnares van de prijzenactie die vorige maand van start is gegaan. Het was op 1 januari 2021 namelijk exact twintig jaar geleden dat Arjan van Es aan de slag ging als eigenaar van de supermarkt aan het Scheldeplein in Alblasserdam, destijds Kopak, die al sinds 1988 in eigendom was van zijn ouders.

De supermarktondernemer grijpt het jubileum aan om met een groot aantal acties en aanbiedingen uit te pakken. Zo geeft hij twintig weken lang wekelijks een minuut gratis winkelen weg. De activiteiten zijn donderdag 7 januari van start gegaan.  Klanten die hun kassabon inleveren met hun gegevens erop, maken kans op die minuut gratis winkelen.

De komende veertien weken maken klanten kans op een minuut gratis winkelen.