ALBLASSERDAM – De politie heeft zondag 14 februari 2021 een 21-jarige man uit Alblasserdam aangehouden in de Blokmakersstraat voor het verstoren van de openbare orde. De man werd geboeid afgevoerd. Dit gebeurde rond 01.00 uur. De politie ging op pad voor een melding over overmatig medicatiegebruik. “De collega’s wilden kijken of alles goed ging. Ook de ambulance is toen ter plaatste gekomen. Voor de ambulance was er geen reden om hem mee te nemen naar het ziekenhuis,” vertelt een woordvoerster van de politie.

De woordvoerster vervolgt: “De jongeman werd onrustiger en er was even sprake dat hij zichzelf misschien wel van het leven wilde beroven. Hij vluchtte echter naar buiten over straat en daar is hij uiteindelijk aangehouden voor het verstoren van de openbare orde.”

 

De woordvoerster laat weten dat er naar passende zorg wordt gekeken voor de Damdorper.