ALBLASSERDAM – Bij Alblasserdamsnieuws.nl kwamen in de afgelopen dagen nog enkele mooie ijs -en sneeuwfoto’s binnen. Hieronder de laatste foto’s uit de serie winterfoto’s in de regio. Zo bouwde de familie Hoogendijk van de West-Kinderdijk in Alblasserdam met sneeuwblokken een eigen iglo. De kinderen verreden maandag en dinsdag kruiwagens vol met sneeuw en maakten daarna de iglo af. Een Nederlandse vlag, een kaars en een houtvuur maakten het plaatje compleet.

 

Verder stuurde de familie Van der Waal onderstaande foto van de zonsopkomst bij de molens van Kinderdijk.

Tot slot maakte Rick Bekker uit Zwijndrecht een foto bij de molens van Kinderdijk. Zijn foto gaat intussen de hele wereld over. De foto is via onder meer Facebook en Twitter al vele tienduizenden keren gedeeld. De foto is hieronder te zien. In dit artikel op Rijnmond.nl vertelt Rick meer over zijn foto.