Advertorial
REGIO – Vanaf vandaag zijn er voor Valentijnsdag 2021 (14 februari) een ontbijt, lunch of high tea te bestellen bij de stichting Actie voor Nicaragua. De luxe lunch, die ook als ontbijt gebruikt kan worden, kost 14,95 euro per persoon. De basis high tea kost 17,50 euro en de luxe high tea kost 22,50 euro. Er wordt gratis bezorgd in Nieuw-Lekkerland. In Alblasserdam, Oud-Alblas en Streefkerk kost de bezorging 2,50 euro. De bezorging vindt plaats op zaterdag 13 februari 2021 tussen 13.00 en 17.00 uur.

De high tea is bedoeld voor twee personen, maar kan ook per persoon besteld worden en is meteen een lunch. Ook de ontbijt/lunchbox kan per persoon besteld worden.

Er kan besteld worden tot donderdag 11 februari, 18.00 uur. Dit kan door met het sturen van een whatsappbericht naar 06-12659522 of mail naar adres info@actievoornicaragua.nl De bestelling wordt bevestigd met een betaalverzoek. Na de betaling is de bestelling definitief.

De bestelling kan thuis afgeleverd worden, maar kan uiteraard ook op een ander adres worden bezorgd.

“Bestel voor je ouders, broer of zus, man of vrouw. Juist in deze tijd van afstand houden en beperkt sociaal contact, is het belangrijk om de ander te laten weten dat u toch aan hem of haar denkt,” vertelt Piet Schop van Actie voor Nicaragua.

Schop vervolgt: “De opbrengst van deze actie wordt gebruikt voor ontwikkelingshulp in Nicaragua. Als stichting Actie voor Nicaragua zetten wij ons al jaren in om de levensstandaard van met name de bewoners in de achterstandswijken van de grote steden in het land te verbeteren. Zo maken wij het financieel mogelijk om de kinderen uit de wijk bijles te laten geven en jongeren een goede opleiding te laten volgen. Zij zijn de nieuwe generatie, die een gezonde toekomst verdienen. In deze tijd van covid-19, heeft men ook grote behoefte aan noodhulp. Naast voedsel zijn er ook hygiëneartikelen aan het noodhulppakket toegevoegd, zodat de verspreiding van het virus kan worden tegengegaan.”