Advertorial
REGIO – Snelgetest.nu is een organisatie die voor de maatschappij iets wil betekenen. Wij bieden sinds kort de PCR-test aan inclusief geldig reiscertificaat naast onze gevalideerde sneltest. Binnen 24 uur heeft u de uitslag van de PCR-test die geldig is voor reizen wereldwijd. Binnen 15 minuten ontvangt u de uitslag van de sneltest. Voor sommige Europese landen heeft u voldoende aan een negatiefverklaring van een sneltest.

Door de aanhoudende vraag naar betaalbare tests groeit Snelgetest.nu hard en telt inmiddels vier vestigingen: Ridderkerk, Sliedrecht, Moerdijk en Heinenoord. Hier kunt u altijd binnen een uur terecht voor een test.

Onze locaties staan onder toezicht van een arts. De tests worden afgenomen door BIG-geregistreerd verpleegkundigen en zorgprofessionals. Het lab waar de PCR-tests geanalyseerd worden is ISO-gecertificeerd.

De test kunt u eenvoudig boeken via onze website www.snelgetest.nu.