ALBLASSERDAM – De negentigste verjaardag van mevrouw Johanna van Zanten uit de Alblashof in Alblasserdam is zaterdag 23 januari 2021 niet onopgemerkt voorbijgegaan. Rond 10.00 uur kwam een stoet met toeterende en versierde auto’s langsgereden bij de Alblashof, waar mevrouw Van Zanten langs de kant van de weg stond.

Er werden cadeaus in ontvangst genomen en er werden zakjes snoep uitgedeeld aan de (achter) kleinkinderen. Er werd in verband met het coronavirus zoveel mogelijk afstand van elkaar gehouden, maar toen mevrouw op een foto en later via een beeldbelverbinding haar ongeneeslijk zieke zoon (Rien heeft ALS) in beeld zag, werd het haar even teveel en viel zij haar familieleden snikkend in de armen.

Na afloop vertelde de negentigjarige ‘zo blij en gelukkig’ te zijn met de onvergetelijke verjaardag. “Wat ben ik verwend! Honderd maal bedankt! En wat een prachtig weer heb ik erbij gekregen. Ik ben zo dankbaar hiervoor.”