Advertorial
Nieuw lunchplatform zorgt voor een gezonde lunch op kantoor of thuis.

ALBLASSERDAM – De website Lunch.nl is sinds vandaag online en wil ervoor zorgen dat meer bedrijven in de omgeving van Alblasserdam, Kinderdijk en Oud-Alblas een gezonde lunch bestellen voor op kantoor. Het lunchplatform biedt naast luxe belegde broodjes, salades en sapjes zelfs ook fruitboxen op het werk aan. Ook consumenten kunnen het gehele assortiment bestellen en laten thuisbezorgen.

Met deze nieuwe website wil Lunch.nl een gezonde lunch bezorgen in Alblasserdam  en omgeving flexibel aanbieden en voor iedereen gemakkelijk, snel en betaalbaar maken. Deze cateraar is in staat om binnen één uur een dagverse lunch, salade, brunch, high tea, ontbijt of traktatie te leveren.

Gemakkelijk thuis lunch, brunch of high tea bestellen
Steeds meer mensen laten ook thuis lunch bezorgen. De lunch is meer dan een maaltijd alleen. Het is een moment om even te ontspannen en om nieuwe energie op te doen voor de rest van de dag. Na een goede lunch kun je er weer even lekker tegenaan. Dit gemak is zeker handig voor de thuiswerkers in corona tijd of wanneer je thuis iemand op bezoek krijgt en wilt verrassen met een brunch of high tea.

Voordelen van lunch bezorgen op het werk
Naast Alblasserdam levert Lunch.nl ook in lunch in Kinderdijk en lunch in Oud-Alblas en combineert het beste van twee werelden: het gemak van online bestellen én de kwaliteit en service van de lokale cateraar. Het bestellen van een (zakelijke) lunch is meestal een ‘low interest’ activiteit, maar biedt ook kansen. Denk eens aan werknemers op een positieve manier aan je binden en de productiviteit verbeteren door lekker en gezond eten. Ook het belonen van een teamprestatie op het werk kun je op deze manier effectief vormgeven. Door de lokale aanwezigheid is het logistiek mogelijk om binnen één uur verse broodjes en salades te bezorgen in Alblasserdam.

Lunch ook zakelijk aftrekbaar
De kosten van bevoordeling zijn zakelijk aftrekbaar tot € 227 per werknemer per jaar. Dit biedt voldoende ruimte om eens te kijken hoe je medewerkers wat extra’s zou kunnen bieden. Fruit op het werk valt onder de ‘nihilwaardering’ en heeft dus geen nadelige invloed op de 1,2% vrije ruimte van de totale loonkosten in het kader van de werkkostenregeling.

Regionaal gestart in de omgeving van Alblasserdam
De cateraar is nu regionaal gestart in onder meer de plaatsen Alblasserdam, Barendrecht, Dordrecht, Kinderdijk, Oud-Alblas, Papendrecht, Ridderkerk, Sliedrecht en Zwijndrecht. Lunch.nl heeft de ambitie om uiteindelijk een landelijke dekking te realiseren om zo in héél Nederland een gezonde lunch te gaan bezorgen.