ALBLASSERDAM – Op de afrit van de A15 bij Alblasserdam zijn vrijdagmiddag 15 januari 2021 vijf personenauto’s op elkaar gebotst. Twee personen raakten daarbij gewond. Eén bestuurder is met nekklachten, door een ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. De andere man was lichtgewond en is ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel. Een deel van de A15 richting Gorinchem was ongeveer een uur lang afgesloten. Door de afsluiting ontstond file.

In deze file is, in de Noordtunnel, nog een ongeval gebeurd. Een vrachtwagen botste daar tegen een personenauto. Het bleef bij die aanrijding beperkt tot blikschade. Om extra gevaar te voorkomen, werden de beide voertuigen uit de tunnel gereden. De afhandeling van het ongeval vond op de vluchtstrook en later op de Grote Beer bij Alblasserdam plaats.

De A15 is inmiddels weer vrijgegeven.