ALBLASSERDAM – Een 17-jarig meisje uit Alblasserdam is donderdag 7 januari 2021 lichtgewond geraakt bij een aanrijding in haar woonplaats. De tiener fietste op het fietspad bij de Oude Torenbrug en de Randweg. Bij de kruising met de Vondellaan werd zij over het hoofd gezien door een automobiliste. Na de botsing had de fietsster last van haar rug. Een behulpzame automobiliste die het ongeval zag gebeuren, liet het meisje even droog in haar auto zitten.

De politie en een ambulance kwamen niet veel later ter plaatse voor hulp. Het meisje is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De betrokkenen hebben gegevens uitgewisseld voor de verdere afhandeling.

 

De lichtblauwe auto was niet bij het ongeval getrokken. De bestuurster van deze auto bood hulp door het aangereden meisje, in afwachting van de hulpdiensten, plaats te laten nemen op de bijrijdersstoel.