ALBLASSERDAM – Een grote verrassing voor Cees en Jannie uit Alblasserdam. Cees heeft in de wekelijkse Bingotrekking van VriendenLoterij Bingo een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Lucille Werner, ambassadeur van de VriendenLoterij, bracht onlangs het feestelijke nieuws via een videogesprek. Cees en zijn vrouw Jannie weten wel raad met hun geldprijs: “Gezondheid is het belangrijkste, maar we willen ook wel graag een nieuwe auto. Verder zijn wij aankomende zomer 50 jaar getrouwd, dus dat willen we leuk vieren!”

Uitreiking op televisie
De uitreiking aan Cees en zijn vrouw Jannie uit Alblasserdam was afgelopen zondag te zien in ‘VriendenLoterij De Winnaars’. De uitzending is hier terug te kijken.

Win-win
Bij de VriendenLoterij gaat 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers naar 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Fotocredits: Jurgen Jacob Lodder.