ALBLASSERDAM – Een schaap is zondag 20 december 2020 gebeten door een hond. Het schaap vluchtte gewond, via een sloot naar een ander weiland. Het voorval gebeurde langs het Buitenpad, ter hoogte van het Liesgras in Alblasserdam. “Dat zoiets gebeurt, daar zeg ik niets van, maar nu is het schaap voor oud vuil achtergelaten. De hondeneigenaar is zonder iets te melden weggelopen. Daar word ik woest van,” zo laat de eigenaar van het schaap Stefan van Asperen weten.

Stefan vervolgt: “Gelukkig zijn er ’s middags mensen geweest die wel de politie hebben gebeld. Het schaap leeft nog wel, maar heeft wel grote scheuren in de huid.”

Het schaap is bij Stefan thuis bezig met herstel. Het dier krijgt antibiotica en pijnstillers.

Als de hondeneigenaar alsnog contact wil zoeken met Stefan, kan dit via [email protected].

Foto: archief.