ALBLASSERDAM – De actie “Geef Licht”  in samenwerking met Alblasserdam op weg naar Kerst en Gospelkoor His Voice is wat anders verlopen dan de bedoeling was. Dat meldt de organisatie dinsdag 22 december 2020. Er zouden kaarsjes uitgedeeld worden op diverse locaties in Alblasserdam, maar dat ging niet door. “Daarom zijn er huis aan huis kaarsjes met flyers verspreid. Helaas niet bij ieder huishouden, maar toch zijn er ongeveer 2750 kaarsjes rondgebracht.”

“Op kerstavond 24 december a.s. willen we u vragen om dit kaarsje van 18.00 tot 20.00 uur aan te steken en buiten in uw voortuin of op uw stoep zichtbaar neer te zetten, zodat u licht geeft aan de mensen om u heen,” zo schrijft de organisatie in een persbericht.

Verder wordt gemeld: “Naast het licht verspreiden met kaarsjes willen we ook het licht verspreiden door middel van een lied.  Jaco Mulder heeft een prachtig nummer geschreven; “Laat het licht van Jezus zien”. Het is allemaal apart thuis ingezongen en tot 1 mooi gezamenlijk nummer samengevoegd. Ook op deze manier willen wij de boodschap brengen en getuigen van Gods licht. Luister, geniet en beleef, als een kaars die warmte geeft en zicht. En laat ook op deze manier het Licht van Jezus zien. Straal Zijn licht uit om je heen. Geef het door. De boodschap van het Kind van Hoop en Licht.”

“Op kerstavond 24 december a.s. willen we u vragen om dit kaarsje van 18.00 tot 20.00 uur aan te steken en buiten in uw voortuin of op uw stoep zichtbaar neer te zetten, zodat u licht geeft aan de mensen om u heen.”