ALBLASSERDAM – Opnieuw zijn kleine ruitjes van auto’s vernield in Alblasserdam. Dat meldt de politie zondagavond 20 december 2020. In de afgelopen maanden zijn al vele ruitjes vernield. In de meeste gevallen gaat het om de kleine ruitjes, nabij de buitenspiegel. Afgelopen week heeft de politie in diverse straten in Alblasserdam flyers verspreid, met daarop een oproep extra alert te zijn. 
De meeste vernielingen vonden onder meer plaats in De Vang, de Krabbescheer, de Vossestaart en het Kamgras. De politie heeft nog steeds geen enkel idee wie de vernielingen pleegt en waarom juist elke keer het kleine ruitje kapot wordt gemaakt.

Wie ook slachtoffer is geworden van de vernielingen, maar dit nog niet heeft gemeld, wordt opgeroepen dit alsnog te doen om zodoende een compleet beeld te krijgen en gericht te kunnen inzetten. Melden kan via politie.nl en telefonisch via 0900-8844. Het telefoonnummer kan ook gebruikt worden om tips door te geven.

Wie anoniem wil blijven, maar wel meer informatie heeft over de vernielingen, wordt verzocht te bellen met Meld Misdaad Anoniem via het nummer 0800-7000.