Advertorial
ALBLASSERDAM – Nu alle horeca in ieder geval tot halverwege januari gesloten blijven, proberen horecaondernemers in Alblasserdam er het beste van te maken. Restaurant ’t Raedhuijs, aan het Cortgene in Alblasserdam heeft de zaak helemaal in kerstsfeer gebracht en zet volop in op kwalitatief goede afhaalmaaltijden, tegen een lage prijs. Vrijdag 18 en zaterdag 19 december 2020 is er een Take-Away-Actie. Klanten kunnen hun maaltijd bij ’t Raedhuijs afhalen bij de serre.

Voor de Take-Away-Actie staan op het menu: erwtensoep:€4,50, Bagnat Hamburger: €4,50 (met friet: 7,50), Kipsate: €4,50 (met friet 7,50), Apfelstrudel met vanillesaus €4,50, warme chocomelk met slagroom: €3,50, koffie/fris: €2,00.

Uiteraard is het ook mogelijk om gebruik te maken van de gebruikelijke menukaart, zoals deze te vinden is op de website van Restaurant ’t Raedhuijs. De maaltijden kunnen thuisbezorgd worden. Wie zijn bestelling zelf komt afhalen, krijgt tien procent korting op het totaalbedrag.

Via de Facebookpagina van ’t Raedhuijs zullen de komende tijd ook diverse acties gedeeld worden.

Eerste Kerstdag is het restaurant gesloten. Op Tweede Kerstdag is de zaak van 13.00 tot 22.00 uur geopend. Maandag 28 december, tussen kerst en oud en nieuw, is ’t Raedhuijs ook geopend.

Meer informatie en de menukaart is te vinden op www.raedhuijs-alblasserdam.nl.