Advertorial
ALBLASSERDAM – In Alblasserdam is een nieuw bedrijf gestart, dat particulieren en zzp’ers gaat helpen bij problemen met hun computers, telefoons, tablets en andere digitale apparaten. “We willen graag dé regionale specialist worden voor alle computer –en hardwareproblemen bij mensen thuis,” vertelt ondernemer Elbert Dekker van ComputerHerstel.nl, gevestigd aan de West-Kinderdijk in Alblasserdam.

Zakelijke markt
Dekker heeft met zijn hoofdonderneming Signco inmiddels al jarenlange ervaring met zakelijke ICT. Hij vertelt: “Met Signco richten we in de zakelijke markt presentatie, communicatie -en informatieruimtes in, waarbij ICT een belangrijke rol speelt. We zorgen voor audiovisuele oplossingen in ruimtes waar gepresenteerd wordt, waar mensen geïnformeerd worden en waar mensen een vergadering hebben.”

Hulp bij digitale problemen
Met alle kennis en ervaring die is en wordt opgedaan bij Signco, gaat ComputerHerstel.nl particulieren helpen bij hun digitale problemen. Zo wordt er hulp geboden bij het werkend maken van e-mailaccounts, bij internetproblemen, bij het maken van een back-up van de persoonlijke gegevens en bij het installeren van software, zoals bijvoorbeeld het programma Microsoft Teams en Zoom, om te kunnen vergaderen. Verder schiet het bedrijf te hulp bij de beveiliging van computers, telefoon en tablet, om ervoor te zorgen dat hackers geen kans krijgen in te breken en (onherstelbare) schade aan te richten. Daarnaast kunnen bijvoorbeeld een NAS en een thuisnetwerk ingericht worden.

Telefoon -en computerreparatie
Verder zal ComputerHerstel.nl ook apparatuur gaan repareren en upgraden. Zo repareert het bedrijf kapotte telefoons, tablets en computers. Als bijvoorbeeld het scherm van een smartphone kapot is gegaan, kan dit vaak binnen twee of drie dagen al gerepareerd worden, mits de onderdelen op voorraad zijn.

Kosten
In het totaal gaan zes werknemers van start om de inwoners van Alblasserdam en de omliggende gemeenten in de Alblasserwaard te helpen. In geval van bijvoorbeeld een kapotte telefoon, wordt vooraf een prijsopgave gemaakt. Bij andere hulp geldt een uurtarief. De kosten zijn 26 euro per half uur. Daarnaast is het mogelijk om hulp op afstand te krijgen. Dat betekent dat een medewerker van het bedrijf op afstand zal meekijken bij het oplossen van een probleem. Hiervoor betaalt de klant 4,50 euro opstartkosten en 99 cent per minuut aan hulp.

Contact
Computerherstel.nl zal overdag telefonisch goed bereikbaar zijn via het nummer 085-7922879 en per mail via [email protected]. In de avond kan men gebruik maken van de WhatsAppdienst via het telefoonnummer 06-27855178.

Webshop met hardware
In het eerste kwartaal van 2021 wordt de website van het bedrijf uitgebreid met een webshop voor onder meer laptops, pc’s, printers, muizen, toetsenborden en andere relevante hardware. Elbert Dekker: “We willen de klant volledig ontzorgen en helpen daarom graag bij het installeren van de hardware, maar ook bijvoorbeeld bij het sneller maken en het opschonen van de computer. Daarnaast kunnen wij klanten goed helpen met hun internetproblemen. Wij hebben ruime ervaring met Ziggo en KPN en andere providers zoals Kliksafe en Solcon.”

Win een tablet
De komende periode is er via ComputerHerstel.nl een deelactie. Iedereen die de website deelt via zijn of haar sociale mediakanalen, maakt kans op een 10.1 inch tablet.

Meer informatie
Meer informatie over het bedrijf is te vinden op www.computerherstel.nl.