ALBLASSERDAM – In de omgeving van de Vang in Alblasserdam zijn maandag 30 november 2020 minstens vijf autoruiten vernield. “Met name de wijk Blokweer wordt al enige tijd opgeschrikt door tal van vernielingen aan geparkeerde auto’s. Wat opvalt is dat men het kleine ruitje nabij de buitenspiegel inslaat. Geen buit. Vermoedelijk dus vandalisme,” vertelt wijkagent Arjan de Haan. De laatste reeks van 5 vernielingen vond gisteren overdag plaats in de omgeving van de Vang.

De Haan vervolgt: “Het dringende verzoek is om bij verdacht gedrag rondom voertuigen extra alert te zijn. Bij een vernieling heterdaad of verdachte situatie belt u 112. Waar mogelijk maakt u foto’s en beschrijft u uitvoerig de dader(s). Heeft u, of kent u iemand met, camerabeelden van de daad of dader(s), dan hoort de politie dit graag. Graag uw extra aandacht voor dit feit!”

Foto: archief.