Advertorial
ALBLASSERDAM – Laura Kranendonk uit Alblasserdam is deze maand gestart met haar eigen onderneming. Bedrijven èn particulieren die op zoek naar unieke kerstpakketten, cadeauartikelen, relatiegeschenken, een fruitmand of een vers ontbijt, zijn bij haar aan het juiste adres. Marley’s gift & food delivery, zoals de zaak is genoemd, bezorgt alles in eigen beheer. De gekozen bedrijfsnaam heeft overigens een link met een hond èn een zanger. Daarover, verderop in het artikel, meer informatie.

Oostenrijks idee
Laura Kranendonk was tot begin 2020 actief in haar pension in Oostenrijk. “Drie jaar geleden zijn we  vanuit Alblasserdam naar Oostenrijk geëmigreerd om een hotelletje te runnen voor dertig man. Daar hadden we ook een cadeaushop en een ontbijtservice bij. Uiteindelijk hielden we het, zeker toen corona kwam, het in Oostenrijk voor gezien en zijn we inmiddels dus weer terug in Alblasserdam. Toch wilde ik wel iets blijven doen met cadeaus en ontbijt. Dat vond ik juist zo leuk en zo ben ik op het idee gekomen om te starten met Marley’s gift & food delivery,” vertelt de onderneemster.

Verse lokale producten
Het bedrijf is onlangs officieel van start gegaan met de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Laura heeft er bewust voor gekozen om zoveel mogelijk bij lokale ondernemers af te nemen. In de pakketjes zitten bijvoorbeeld chocolade producten van Bakker Prins, kaas van Biokaas Kinderdijk, vlees van slagerij Bakker. Laura: “Ik vind het belangrijk dat het ook vers is. Kerstpakketten die een half jaar geleden in elkaar zijn gezet met alleen maar houdbare producten vind ik niks. Ik wil juist iets met aandacht, liefde en plezier samenstellen met (h) eerlijke producten, zodat het een uniek cadeau wordt.”

Warm en vers
Behalve kerst, sinterklaas –en babypakketten biedt Marley’s gift & food delivery ook ontbijt –en lunchpakketten aan. Om gebruik te maken van de ontbijtservice, is het belangrijk dat er minimaal een dag van te voren besteld wordt. Op de dag zelf kan dan alles vers en warm worden bezorgd. Laura draagt zelf zorg voor het bezorgen van alle bestellingen.

De naam
En dan de naam… Marley’s gift & food delivery. “Vroeg was ik altijd gek van de artiest Bob Marley. Zodoende heeft mijn hond de naam Marley gekregen. En toen er een naam bedacht moest worden voor het bedrijf, heb ik ervoor gekozen om daar weer de naam Marley te gebruiken. Dat vond ik gewoon net wat beter klinken dan Laura,” lacht de Alblasserdamse.

Bestellen
Bestellingen kunnen direct via de website worden geplaatst https://www.marleys-delivery.com. Bedrijven die grotere aantallen af willen nemen, kunnen contact opnemen via het contactformulier op marleys-delivery.com.

Sociale media
Marleys Delivery is ook te volgen via Facebook en Instagram.