ALBLASSERDAM – Op zondag 22 november 2020 worden in veel kerkdiensten de overledenen van het afgelopen jaar herdacht. Dit jaar zal dat – in verband met de coronamaatregelen – anders zijn dan anders. Bij de diensten kan maar een beperkt aantal mensen aanwezig zijn. Om toch meer mensen de gelegenheid te geven om hun dierbaren, die ze onlangs of al langer geleden verloren hebben aan de dood, te herdenken staan de deuren van de Havenkerk (Ieplaan 9) en de Ontmoetingskerk (Blokweerweg 75) in Alblasserdam op zondag 22 november tussen 11 en 12 uur open.

Wie wil kan dan binnenlopen om een kaarsje op te steken, een moment stil te zijn, of eventueel een kort gesprek te hebben.

Iedereen (of je nu lid bent van de kerk of niet) is zondag van harte welkom!

(Info – telefonisch of via whatsapp: 0622912489).