OUD-ALBLAS – Restaurant De Kat in de Wilg aan de Peperstraat in Oud-Alblas gaat dicht. “In een rare tijd vol met onzekerheden hebben wij, Manuela en Barry Jumelt, besloten om ons bedrijf per 1 november te beëindigen. Na een periode van 19 jaar hard werken met een fantastisch team om ons heen, hebben wij altijd geprobeerd om het onze gasten naar de zin te maken in ons restaurant, op het terras, tijdens een bruiloft, feest of buffet,” zo laten de eigenaren van het restaurant woensdag 28 oktober 2020 via hun Facebookpagina weten. Het  restaurant krijgt via diverse kanalen honderden steunbetuigingen en bedankjes.

Barry en Manuela bedanken in het bericht hun personeel, de muzikanten, de leveranciers en de gasten. “Zonder het altijd enthousiaste personeel in al die jaren hadden wij het nooit tot zo’n succes kunnen maken. Dankjewel dat jullie altijd voor ons klaarstonden. Het voelde altijd als een hechte familie. We hebben genoten van onze samenwerking met de muzikanten die al meer dan 15 jaar op zondagmiddag in de zomermaanden een fantastische middag hebben verzorgd voor honderden mensen per middag op het terras. En zonder onze leveranciers en iedereen die daarin zijn/haar steentje heeft bijgedragen, hadden we ons bedrijf nooit zo kunnen draaien, zoals we alle jaren hebben gedaan. Dankjewel voor jullie mooie producten in welke vorm dan ook!”

De Oud-Alblassers sluiten af met: “Natuurlijk willen we ook U als gast bedanken dat u al zoveel jaren ons mooie plekje in de polder wist te vinden voor een heerlijk plekje op ons terras of lekker knus in onze boerderij. We zullen jullie missen! Voor al onze Horeca collega’s, succes en sterkte in deze rare tijd. En wat zeker niet mag ontbreken in dit 19 jarige avontuur is de steun die wij altijd hebben gekregen van onze familie en vrienden. Zonder hen waren we nooit zo ver gekomen. Dankjewel dat jullie voor ons klaarstonden en gelukkig nog steeds voor ons klaarstaan. We kijken terug op een mooie periode die helaas voor ons nu stopt! Blijf gezond!”