ALBLASSERDAM – De politie heeft in de nacht van maandag 19 op dinsdag 20 oktober 2020 een 32-jarige Venezolaan aangehouden op De Helling in Alblasserdam. De man bestuurde een auto en werd ter hoogte van het tankstation door de politie van de weg gehaald. In die auto zaten in het totaal vier personen. De vier personen uit de omgeving van Utrecht kregen een boete, omdat zij de coronanoodverordening overtraden. De bestuurder kon zich niet legitimeren en werd aangehouden.

Hij bleek een valse naam opgegeven te hebben en was niet in het bezit van een rijbewijs. Hij is hiervoor bekeurd. Daarnaast bleek dat de man uit Venezuela ongewenst vreemdeling in Nederland is. Hij is daarom in de cel gezet en overgedragen aan de afdeling Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel, meldt de politie Drechtsteden Buiten.