ALBLASSERDAM – Paulien Wennekes uit Alblasserdam wil graag haar ‘coronaschrift’ terug. In maart liet zij het schrift circuleren, zodat mensen daar op hun eigen manier in konden schrijven over men omging met de coronacrisis. “Helaas heb ik  geen  enkele reactie gehad na een oproep in de Klaroen en is hij nog zoek, terwijl íemand in Alblasserdam hem toch moet hebben,” schrijft Paulien.

Paulien vervolgt: “Het zou heel jammer zijn als alle inspanning van iedereen voor niets is geweest. Ik hoop ook dat de personen die het schrift hebben doorgegeven, de persoon willen benaderen aan wie zij het schrift hebben gegeven. Als iedereen dat doet, moet het schrift terecht komen.”

Het schrift ziet eruit als op de foto. Heeft u het schrift of weet u waar het schrift is? Neem dan contact op via info@alblasserdamsnieuws.nl of 0640092253.