ALBLASSERDAM – Een oudere man uit Alblasserdam is vrijdagmiddag 9 oktober 2020 gewond geraakt aan zijn been en enkel bij een ongeval op de Dam in Alblasserdam. Het ongeval gebeurde op het fietspad ter hoogte van hotel Van Krimpen. De man reed daar met zijn snorscooter. Op het fietspad reden ook drie scholieren naast elkaar op de fiets. De buitenste fietser, een 13-jarige jongen, kwam in botsing met de snorscooterrijder. De man en de jongen raakten gewond.

De fietser werd ter plaatse verbonden aan zijn been. De scooterrijder is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. De fietser heeft direct excuses aangeboden aan de scooterrijder voor het met z’n drieën naast elkaar fietsen.

Later op de dag, rond 21.40 uur, rukte de brandweer uit voor een brand langs de Plantageweg. Ter hoogte van de voetbalkooi was iets in brand gestoken. Een buurtbewoner had de brand voor de aankomst van de brandweer al geblust. De brandweer heeft de controle gedaan.