ALBLASSERDAM – Per direct worden er geen vrijdaggebeden gehouden bij de moskee aan de Anjerstraat in Alblasserdam. Orhan Yilmz, voorzitter van de Islamitische Stichting Yunus Emre Moskee meldt: “Vanwege de stijging van het aantal coronagevallen in Nederland heeft de Islamitische Stichting Nederland (ISN) besloten om per direct te stoppen met de vrijdagdiensten. Dit besluit geldt voor de rest van oktober 2020. Alleen het vrijdaggebed vervalt. De vijf dagelijkse gebeden gaan wel door. De onderwijsdiensten gaan, met inachtneming van het coronaprotocol van ISN, ook gewoon door.”

Son günlerde artan koronavirüs vakaları sebebiyle Hollada Hükümetinin aldığı tedbirlere istinaden HDV’ye bağlı camilerimizde (yarın dahil) Ekim ayı sonuna kadar cuma namazı kılınmayacaktır. Camilerimiz vakit namazlarında açık olacaktır.Hafta sonu Tedbirlere uyarak eğitim ve diğer faaliyetlere devam edilecektir.