ALBLASSERDAM – Ieder jaar wordt in de Ichthuskerk aan het Scheldeplein in Alblasserdam de Ichthus-Inn gehouden. Dit is een feestelijke bijeenkomst voor kinderen in Alblasserdam. Dit jaar zal dit anders verlopen in verband met de maatregelen rondom het coronavirus. Op woensdag 21 oktober 2020 zijn alle kinderen van de basisschool welkom om een tas met spullen af te halen, om daar vervolgens thuis mee aan de slag te gaan. “Deze keer vliegt de Ichthus-Inn jouw eigen huiskamer binnen. Hoe dan? Nou door op woensdagochtend tussen 10.00 en 11.00 uur langs te komen op het kerkplein. Betreed de vliegbasis, check in en neem je eigen bagage in ontvangst,” zo laat de organisatie weten.

De organisatie vervolgt: “Een tas waar je thuis mee aan de slag kunt. Alles komt voorbij, zoals jullie gewend zijn: Een sketch, een bijbelverhaal, een knutsel, wat te drinken en te snoepen. Kortom…. misschien anders dan anders… maar meer dan waard. Mis het niet. Welkom aan boord. Waar ga jij heen?”