Advertorial
ALBLASSERDAM – Vanaf maandag 2 november 2020 worden in sporthal Blokweer in Alblasserdam cardio kickbokslessen gegeven. Cardio kickboxing maakt kickboksen toegankelijk voor iedere doelgroep. Heb je geen of weinig  ervaring met (kick)boksen? Zoek je een lage drempel, maar wil je voor jezelf de lat hoger leggen. Dan is cardio kickboxing echt iets voor jou!

Kickbokstechnieken zijn hier puur het middel om het hele lichaam binnen 1 uur totaal aan te pakken! Doordat we de technieken op hoog tempo uitvoeren op elkaars handschoenen en op trapkussens bouw je, je conditie in een razend tempo op.  Geen angst voor blauwe plekken want fysiek contact hebben we tijdens deze les niet!

Ben je er klaar voor om het beste uit jezelf te halen. Meld je dan nu aan voor een vrijblijvende proefles via  axewoodsgym.info@gmail.com /  +31 (0)6 83373033

Wij hebben een te gekke actie om de opening met jullie te vieren, word je lid dan train je de rest van 2020 GRATIS!  Daarbij ontvang je ook een maand voeding ’s coaching van Axewood voeding & lifestyle van ons cadeau om echt gezond van start te gaan.

Meer info vind je op www.axewoodsgym.nl/alblasserdam