ALBLASSERDAM – Wethouder Dorien Zandvliet van Alblasserdam is deze week tijdens de collegevergadering onwel geraakt. Na consultatie en in overleg met de huisarts heeft de wethouder besloten komende periode volledige rust in acht te nemen en daarna te werken aan haar herstel. De afspraken van wethouder Zandvliet zijn afgezegd. Haar portefeuille wordt tijdens haar afwezigheid verdeeld over de collegeleden. Hierover neemt het college 29 september een besluit.

De Regionale portefeuille Jeugd wordt via het Dagelijks Bestuur van de Dienst Gezondheid en Jeugd waargenomen. Burgemeester Paans heeft namens gemeentebestuur en organisatie op donderdagochtend 24 september een bezoek gebracht aan de wethouder en fleurige beterschapswensen overhandigd. Medewerkers en bestuur wensen de wethouder beterschap en een voorspoedig herstel toe.

Foto: Gemeente Alblasserdam.