ALBLASSERDAM – Een van de medewerkers van huisartsengroep Dok11 in Alblasserdam is positief getest op COVID-19. Dat meldt de groep op haar website. “Zoals de procedure voorschrijft, heeft onze Covid-contactpersoon dit gemeld bij de GGD. Volgens de GGD is er geen direct besmettingsgevaar voor patiënten. Indien de situatie direct gevolgen heeft voor u, zult u hierover persoonlijk bericht ontvangen,” aldus de huisartsengroep.

Verder meldt de huisartsengroep: “Helaas zijn wij gezien deze nieuwe ontwikkelingen genoodzaakt directe patiëntencontact te beperken. Dit betekent dat wij de komende periode de reguliere zorgverlening zoveel mogelijk telefonisch of middels videoconsulten zullen gaan voorzetten. Wij verzoeken u niet zonder telefonisch overleg naar onze praktijk te komen. Wij zullen u over nieuwe ontwikkelingen uiteraard op de hoogte stellen. Alvast bedankt uw begrip. Namens alle medewerkers van huisartsengroep DOK 11: Praktijk Paulissen & De Bruyne, Praktijk Schook & de Rooij, Praktijk de Folter.”